Velőrózsák koncert az A38-on

2011.12.06. 13:52

Minden idők legszaftosabb lemezbemutatójára készül a Velőrózsák. Legyél a tanúnk! Vegyél Velőrózsát a csajodnak! (Persze, a pasid is bírná!)

A Velőrózsák (az alapítók fanyar önmeghatározása szerint: „gasztrozenekar”) 2010 nyarán alakult, három taggal, akik már zenéltek együtt a múltban.
Percsy Zoltán basszusgitáros és Kispál András középiskolai osztálytársak voltak, s annak idején Keselyűk Esztrádzenekar, majd később Vadkans néven alakítottak együttest. Útjaik később elváltak – Percsy Szabó család néven hozott létre zenekart, a gitáros pedig az éppen alakuló Kispál és a Borzba távozott. A doboknál eleinte Tóth Zoltán „Csülök” ült, akit nemrég Bajkai Ferenc váltott fel. A formálódó új zenekar hónapokig énekes gondokkal küzdött, aztán 2011. március elején megtalálták Pavlicsek László énekes-gitárost. Zenei stílusukat számos hangulat és zenei hagyomány alakította ki, melyek közül – vallomásukra hagyatkozva – az „ami eszünkbe jut” a döntő. 2011 nyarán a legfontosabb hazai fesztiválokon élőben már bemutatkozott a zenekar. A november 28-án megjelenő, Hamburgerkovács címet viselő lemez bemutató koncertje december 9-én lesz az A38 hajón.

A38: http://a38.hu/hu/program/velorozsak-lemezbemutato-koncert-harmada

Facebook event: http://www.facebook.com/events/174655559289995/

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr973442717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása