Redneck Zömbiez - Klipprömier

2012.01.25. 19:43

Néhány évvel ezelőtt három élőhalott béltestvér úgy döntött, hogy előveszik „prémium” felirattal ellátott komáikat a hűtőből, és kiköltöznek egy kies farmra. Így is tettek, s mivel legyőzhetetlen vágyat éreztek magukban, hogy a malacsétáltatás és ipari cefrezabálás mellett megcsillogtassák kifinomult dallamérzékenységüket, és kinyilvánítsák tengermély tiszteletüket a neo-progresszív muzsikaszó, valamint a reneszánsz költészet irányába, létrehozták a Redneck Zömbiez névre hallgató komolyzenei kórustársaságot. Kisvártatva pedig elérkezett az idő, hogy eme gáláns férfiak nagyzenekari hangversennyel kápráztassák el a publikumot. Helyszíni tudósításunk következik:

 

Ha igazi műértőként téged is megfogott az imént hallott polifonikus szimfóniába ágyazott jambikus szonettkoszorú, legközelebb február 10-én, a budapesti Dürer Kertben veheted szemügyre a rothadásukban is daliás örökifjú művészeket, ahol akár közös fennkölt énekre is zendíthetsz velük! Ennek hibátlan betanulásában nyújt segítséget a videóban található karaoke sáv.

http://www.redneckzombiez.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr233781505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása