Hivatalosan is megerősítve: Újra együtt a Black Sabbath!!!

2011.08.17. 10:53

Tony Iommi egy interjúban hivatalosan is megerősítette, hogy a banda eredeti felállása újra aktív!

Iommi, Ozzy, Gezzer Butler és Bill Ward megkezdték a próbákat egy közös turnéra, valamint egy új stúdió album is várható a következő évben! Ozzy és Iommi már ez év júniusában összehoztak pár friss nótát a következő lemezre:

"Nagyon be vagyunk sózva, mivel úgy érezzük elég ütős kis anyag lesz" - lelkendezett Iommi. "Most azt mondanám, hogy leginkább a régi dolgainkra hasonlít majd" - húzta el végül a mézesmadzagot.

A reunion már egy ideje a levegőben lógott, de arról, hogy miért csak most valósult meg, a gitáros a következőket mondta:

"A dolog mindig is ott volt, mint lehetőség, de Ozzy volt a legfőbb akadály, mivel rengeteg TV-s elfoglaltsága van már évek óta! Viszont közben végig a 'soha ne mondd, hogy soha' elvet pedzegette!"

Ozzy a következőket mondta a dolog kapcsán:

"Nagyon szeretnék összehozni egy fasza kis albumot a Sabbath-tal, és fürödnék velük újra a sikerben :), de ugyanakkor óriási nyomás van az emberen! Foghatnám magam és akár már holnap felköphetnék egy teljes lemezt, de egyáltalán nem biztos, hogy abból valami olyasmi sülne ki, amire büszkék lehetnénk!"

Ozzy is Iommy amúgy már hosszú évek óta pereskednek a New York-i bíróságon a Black Sabbath "védjegy" illetve az azzal járó alamizsna fölött, de tavaly végre sikerült megegyezniük vagy legalábbis felfüggeszteni a hisztizést a nemes ügy érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr763159845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demisec · http://thepit.blog.hu 2011.08.17. 12:01:57

@JoeHorseDick: ez jópofa... Szegény metálos öreg úr, az internet áldozata lett...

demisec · http://thepit.blog.hu 2011.08.22. 10:12:53

Csak most veszem észre, ott a felső kép bal szélén...! Nem is tudtam, hogy Csongor Bálint a Subscribe előtt a Sabbathban is játszott. Ez még a rasztás korszaka előtt volt, ahogy elnézem. Jó kép.
süti beállítások módosítása